НАУКОВІ ЗДОБУТКИ КАФЕДРИ ЗООГІГІЄНИ ТА ВЕТЕРИНАРІЇ ФАКУЛЬТЕТУ ТВППТСБ

21-22 квітня 2021 року на базі Одеського державного аграрного університету відбулася підсумкова науково-практична відеоконференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі знань 21 «Ветеринарна медицина».
Миколаївський національний аграрний університет гідно представили здобувачі вищої освіти спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» факультету ТВППТСБ Краснов Владислав Володимирович та Прасова Надія Валентинівна (академічна група ВМ 2/1) під керівництвом кандидата ветеринарних наук, доцента кафедри зоогігієни та ветеринарії І.Х. Лумедзе.
На підставі рецензування наукових робіт учасників Конкурсу та їх захисту на підсумковій науково-практичній відеоконференції, галузева конкурсна комісія відзначила роботу В.В. Краснова та Н.В. Прасової на тему: «Біологічні та морфологічні особливості Echinococcus granulosus  від різних проміжних хазяїв в умовах Миколаївської області» дипломом ІІ ступеня.
Колектив факультету щиро вітає виконавців та керівника наукової роботи із заслуженою перемогою!!! Бажаємо наснаги в подальших наукових працях, земних Вам щедрот та прихильності долі, розуміння і підтримки з боку рідних, друзів та колег.




Заступник декана з НДР доц. О.О. Кравченко,
заступник декана з ВР доц. О.І. Каратєєва


 

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget