НАУКОВІ ПЕРЕМОГИ КАФЕДРИ ТВПТ МНАУ

14 квітня 2021 року у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся ІІ етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» зі спеціальності 204 «Технологія ВППТ». У зв'язку з карантинними обмеженнями підсумкова науково-практична конференція проходила у режимі відеоконференції.
Миколаївський національний аграрний університет гідно представили здобувачі вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва продукції тваринництва» факультету ТВППТСБ Антипов Ростислав Богданович (академічна група Т 4/1) під керівництвом старшого викладача кафедри ТВПТ О.І. Ващенко та Л.М. Онищак (академічна група Т 4/1) під керівництвом доцента кафедри ТВПТ Г.І. Калиниченко, які підготували дві наукові роботи, при чому обидві наукові роботи були високо оцінені членами галузевої комісії та за кількістю набраних балів були запрошені до ІІ етапу ІІ туру конкурсу.
За результатами оприлюдненого захисту робіт Р.Б. Антипов із темою наукової роботи «Вплив сили сімей та кількості корму на масу і екстер’єрні ознаки бджіл» виборов І призове місце, а Л.М. Онищак із темою «Вплив різних варіантів схрещування на продуктивність свиней» виборола VIII місце та здобули Дипломи І та ІІІ ступеня відповідно.
Колектив кафедри щиро вітає виконавців та керівників наукових робіт із заслуженою перемогою!!! Бажаємо наснаги в подальших наукових працях, старанно і гідно йти до вершин своїх успіхів, до своїх мрій. Божого благословення, підтримки рідних і друзів, оптимізму і внутрішньої впевненості.








Колектив кафедри ТВПТ


факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget