Експеримент із підготовки науковців ступеня доктор філософії

13 квітня 2021 року відбувся фаховий семінар кафедри технології виробництва продукції тваринництва, на якому проведено попередню експертизу дисертації Шевчук Наталі Петрівни «Оцінка методів підбору при виведенні та удосконаленні української червоної молочної породи великої рогатої худоби», поданої на здобуття ступеня Доктора філософії за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Робота виконана на кафедрі технології переробки, стандартизації, сертифікації продукції тваринництва під керівництвом доктора с.-г. наук, професора Т.В. Підпалої. Наукова спільнота факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології зазначила, що робота виконана на актуальну тему, має новизну, науково-теоретичне і практичне значення, зокрема для розвитку молочного скотарства. Побажаємо Н.П. Шевчук подальших успіхів.





Колектив кафедри ТПССПТ


факультет ТВППТСБ,кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget