День відкритих онлайн-занять на кафедрі публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

05 квітня та 07 квітня 2021 р. до освітнього процесу викладачами кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки були залучені стейкхолдери.
Так, 05 квітня 2021 р. Гончаренко О.Е., консультант відділу інвестицій та ринків капіталу компанії КПМГ (м. Київ), для здобувачів вищої освіти гр МЕН 3/2 у межах дисципліни «Реклама у ЗЕД», розповіла про інструменти реклами в практиці компанії КПМГ (м.Київ).
07 квітня 2021 р. Ключник І.В., начальник Миколаївського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) для здобувачів вищої освіти третього курсу спеціальностей «Публічне управління та адміністрування» та «Менеджмент» у межах дисциплін «Публічне адміністрування» і «Теорія і практика публічного адміністрування» провела лекцію-пресконференцію на тему «Публічні послуги у сфері юстиції».
Скорбіліна І.Б., начальник відділу ділової інформації та освітніх програм РТПП Миколаївської області, провела лекцію-візуалізацію, під час якої ознайомила здобувачів вищої освіти третього та четвертого курсів спеціальностей «Публічне управління та адміністрування» та «Менеджмент» зі структурою ТПП, її роллю у розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємства, регіону, у межах дисциплін «Зовнішньоекономічна діяльність підприємств» та «Публічне управління у ЗЕД».
Молчанова Т.О., головний спеціаліст Заводського районного у м. Миколаєві відділу державної реєстрації актів цивільного стану Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) під час лекційного заняття дисципліни «Правознавство» відповіла на запитання здобувачів вищої освіти другого курсу спеціальності «Енергетики» що стосується правового забезпечення сімейних відносин в Україні.
Мороховец Є.О. заступник директора Регіонального Центру з надання вторинної правової допомоги, для здобувачів вищої освіти четвертого курсу спеціальності «Менеджмент» у межах дисципліни «Міжнародне публічне право» провела проблемну лекцію на тему «Цивільний шлюб: права та обов'язки подружжя: вітчизняне та міжнародне законодавство»
Дякуємо нашим шановним стейкхолдерам за проведення занять у новому форматі. Їх змістовність та наповненість зацікавила слухачів та стала корисною порадою для їх професійної діяльності у майбутньому та особистого життя.

 







факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget