Міжнародна конференція пам'яті вченого Льва Семеновича Берга (м. Бендери, Молдова).

 19.03.2021р. при підтримки ПРООН у Молдові та Європейського Союзу в форматі онлайн відбулася Міжнародна конференція пам'яті вченого Льва Семеновича Берга (м. Бендери, Молдова). Свої публікації представили дослідники, вчені Молдови, України, Чехії, Ізраїлю, Греції, Білорусії, Азербайджану, Вірменії, Румунії, Казахстану, Киргизстану, Литви та Узбекистану.

У пленарному засіданні з доповіддю «Морські охоронні природні території, як елементи національної екологічної мережі України» виступив старший викладач кафедри методики професійного навчання Курепін В.М.

У доповідях пленарного засідання були охоплені такі напрями: географія, екосистеми і ландшафти. Краєзнавство. Зоологія. Збереження природних територій. Екосистеми суші. Клімат. Лингвистика; водні екосистеми. Іхтіології, гідробіології і аквакультура. Було проведено спеціальну нараду щодо можливостей міжнародного співробітництва із зазначених напрямів.

Проведення міжнародної наукової конференції «Academician Leo Berg – 145» дало можливість обміну інформацією та останніми науковими результатами і сприятиме розширенню участі у міжнародних та європейських наукових програмах, входженню у світовий науковий простір, налагодженню зв'язків між ученими-дослідниками.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget