Участь викладачів кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки у проєкті DOBRE

У Миколаївському національному аграрному університеті акредитовано загальну професійну (сертифікатну) програму підвищення кваліфікації «Управління в органах місцевого самоврядування для лідерів громад та депутатів місцевих рад» (далі - Програма), яка реалізується в межах програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) та у співпраці із Малопольською школою державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK).
26-27 березня 2021 р. відбулася перша сесія занять для слухачів Програми, де викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки презентували свої курси.
Гончаренко І.В., доктор економічних наук, професор презентувала курс «Місцеве самоврядування – концепції, моделі і практика в країні»;
Ключник А.В., доктор економічних наук, професор презентувала курс «Управління місцевим економічним розвитком»;
Галунець Н.І., асистент кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки  презентувала курс «Стратегічне планування як інструмент територіального управління».
Презентації курсів викликали інтерес у слухачів Програми та жваву дискусію.







факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget