Участь студентів факультету агротехнологій у роботі клубу молодих і креативних «Територія Науки»

24 березня 2021 року студенти третього курсу факультету агротехнологій та доцент кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Т.М. Манушкіна взяли участь у роботі клубу молодих і креативних «Територія Науки», організованого Миколаївською обласною універсальною науковою бібліотекою на платформі Google Meet. У межах роботи клубу було проведено екологічний диспут «Якісна вода: міф чи реальність?», присвячений Всесвітньому дню охорони водних ресурсів. Метою онлайн-заходу було обговорення актуальних питань щодо важливості збереження водних ресурсів, їхнього раціонального використання та забезпечення стійкого та якісного питного водопостачання для населення.
Студентка групи А3/3 Вікторія Грушина виступила із доповіддю на тему «Екологічне значення води», у якій підкреслила важливе значення води для живих організмів та існування біосфери, зазначила проблеми із забезпеченням людства прісною водою та екологічні проблеми, пов’язані із забрудненням гідросфери у світі та в Україні. Головний висновок екологічного диспуту – необхідно раціонально ставитися до водних ресурсів планети, бо від цього залежить життя на Землі.
Дякуємо організаторам – Миколаївській обласній універсальній науковій бібліотеці – за актуальний та змістовний екологічний захід, який сприяв формуванню екологічних знань та екологічної культури у студентів!

 






факультет агротехнологій,кафедра землеробства

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget