Сучасні тенденції у розвитку освіти – співпраця викладача та здобувача

 

Науково-педагогічні працівники обліково-фінансового факультету взяли участь у другому дні форуму «Досконалість викладання і навчання у вищій освіті». Тема дня «Викладач та здобувач – як побудувати ефективну взаємодію?»
У другий день проведення форуму запрошені гості та учасники панельних дискусій поділилися власним досвідом щодо вдосконалення співпраці між викладачем та здобувачем вищої освіти.
Учасники поділилися власним досвідом та визначили переваги й недоліки використання дистанційних технологій навчання. Зумовили потребу до використання змішаної форми навчання у закладах освіти, цифрової грамотності та відповідальності учасників освітнього процесу.
Результативна взаємодія між учасниками освітнього процесу – викладач та здобувач – це якість надання освітніх послуг. Викладач – є наставник, модератор процесу набуття здобувачами вищої освіти передбачених компетентностей відповідно до освітньої програми, особливостей фаху.
Бажаємо усім учасникам результативного партнерства та ефективної взаємодії. Дякуємо організаторам Форуму. Маємо надію на подальшу співпрацю. 







Деканат обліково-фінансового факультету
 

обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget