Регіональний науково-практичний семінар на кафедрі генетики, годівлі тварин та біотехнології

19 березня 2021 р. на кафедрі генетики, годівлі тварин та біотехнології було проведено Регіональний науково-практичний семінар на тему «Використання біотехнологій в аграрному виробництві».
Учасниками заходу стали директор державного підприємства «Біологічна фабрика» Терпецька Тетяна Олександрівна, директор фермерського господарства «Агролайф» Хомут Володимир Петрович, науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія».
Із вітальним словом до учасників семінару звернувся декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології, професор М.І. Гиль, який відзначив виключну роль біотехнологій у розвитку людства. Тетяна Олександрівна ознайомила учасників семінару із історією Херсонської біофабрики та напрямками її виробничої діяльності на сучасному етапі. Доповідь В.П. Хомута стосувалася технології розмноження in vitro павловнії. Активну участь у роботі семінару взяли також НПП кафедри та здобувачі вищої освіти.
Висловлюємо щиру вдячність усім учасникам семінару за цікаві та змістовні доповіді, небайдужість до розвитку біотехнологій у нашому регіоні.








В.о. завідувача кафедри ГГТБ доц. С.І. Луговий

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget