Вінтажна кухня Миколаєва

У Миколаєві готується видання дуже цікавої та ексклюзивної книги «Вінтажна кухня Миколаєва». Текстовий матеріал до неї готувала доцент кафедри українознавства Т.В. Березовська. Вона розглянула історію ресторанної справи у Миколаєві й особливості розповсюджених страв, та дослідила, як цей процес був історично обумовлений. Цікавинкою цієї книги є наявність QR-кодів, за допомогою яких можна подивитися, як шеф-кухарі провідних миколаївських ресторанів готують сьогодні ту чи іншу страву XIX ст.. Книга буде цікавою як спеціалістам, так і пересічним мешканцям Миколаєва.




обліково-фінансовий факультет,кафедра українознавства

Опублікувати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Ім’я

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget