Розгляд освітньо-професійних програм підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності 152 «метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»

3 лютого 2021 року було проведено засідання кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції щодо розгляду освітньо-професійних програм підготовки здобувачів вищої освіти «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.
На зустріч було запрошено стейкхолдерів, групу забезпечення та здобувачів вищої освіти.
Впродовж засідання було розглянуто відповідні освітні програми, зазначено їх актуальність і відповідність стандартам вищої освіти спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» різних рівнів. Підкреслено, що викладання та навчання за даною спеціальністю є студентоцентроване та проблемно-орієнтоване. Жваву дискусію серед здобувачів вищої освіти викликав представлений перелік компонентів освітньо-професійних програм, особливо циклу професійної та практичної підготовки.
Вирішено врахувати всі названі пропозиції в представлених освітніх програмах і оприлюднити проєкт з метою громадського обговорення протягом місяця на офіційному сайті Університету відповідно до «Положення про порядок розроблення, затвердження, моніторинг та перегляд освітніх програм у Миколаївському національному аграрному університеті».



Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції


факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget