Перспективи навчання і працевлаштування студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»

За класифікацією професій, професійна діяльність землевпорядника належить до професій типу “людина-природа”. Якщо ти любиш землю, прагнеш займатися її охороною та відтворенням, тобі небайдуже навколишнє природне середовище – обирай професію землевпорядника!
Ця  професія надзвичайно цікава та творча, і на тлі стрімкого зростання ринку торгівлі землею і нерухомим майном освіта у сфері землеустрою незмінно популярна.
На факультеті агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» студентів навчають вільно володіти комп’ютером, добре знати земельне законодавство, користуватися найновішими видами інформаційних систем та сучасними навігаційними приладами, читати топографічні карти та плани.
Випускники спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» нашого закладу знаходять для себе безліч можливостей для роботи та самореалізації, адже опанували не тільки професійні знання. Вони розкривають свої математичні здібності, інженерний підхід, просторову уяву, здатність бути наполегливими, упевненими у собі, активними, мати добре розвинену інтуїцію та логічно мислити.
Студенти, які закінчили навчання за денною формою,  працюють на посадах за набутою спеціальністю на різних підприємствах землевпорядної галузі.





факультет агротехнологій,кафедра землеробства геодезії та землеустрою

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget