Конкурс-захист науково-дослідницьких робіт Малої академії наук на базі факультету агротехнологій

12 лютого 2021 року відбувся конкурс-захист науково-дослідницьких робіт Малої академії наук на базі факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету у режимі Zoom-конференції. До складу журі увійшли науково-педагогічні працівники факультету агротехнологій канд. с.-г. наук, доцент кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Манушкіна Т.М., с.-г. наук, доцент кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Корхова М.М., с.-г. наук, доцент кафедри виноградарства та плодоовочівництва Нікончук Н.В.
На конкурс були представлені роботи за напрямами «Ботаніка», «Загальна біологія», «Селекція та генетика» членів Малої академії наук Семенової Катерина (ОЕНЦУМ), Потапенко Марії (ОЕНЦУМ), Лучків Тетяни (ЗОШ І-ІІ ступенів Снігурівської міської ради Миколаївської області) та Зубкової Вероніки (Миколаївська ЗОШ №19).
Теми науково-дослідницьких робіт є актуальними та мають практичне значення. Члени журі відзначили високий рівень підготовки учасників конкурсу та побажали не зупинятися на досягнутому, вступати до Миколаївського національного аграрного університету та продовжувати свої наукові дослідження.













факультет агротехнологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget