Участь в онлайн-семінарі щодо використання ресурсів мережі Enterprise Europe Network (EEN) для наукової, науково-технічної, інноваційної діяльності та трансферу технологій


26 січня 2021 р. заступник декана з навчальної роботи інженерно-енергетичного факультету канд. техн. наук, доцент Д.Д. Марченко прийняв участь в онлайн-семінарі «Використання ресурсів мережі Enterprise Europe Network для наукової, науково-технічної, інноваційної діяльності та трансферу технологій», що був організований Українським інститутом науково-технічної експертизи та інформації Міністерства освіти і науки України.
Європейська Мережа Підприємств Enterprise Europe Network створена в 2008 р. і є найбільш відомою та найбільш масштабною у світі мережею трансферу технологій та здійснює свою діяльність у більш як 60 країнах. На даний час EEN включає в себе понад 2500000 організацій учасників; більш 600 організацій – контактних пунктів з підтримки та розвитку бізнесу; понад 4000 експертів у 66 країнах світу; 60 працівників у Європейській Комісії; понад 6000 технологічних профілів; понад 10000 бізнес-профілів; понад 100 великих заходів та 18000 B2B зустрічей на рік.
Європейська Мережа Підприємств EEN надає своїм учасникам, партнерам або зацікавленим особам такі послуги: кейси для інноваційної діяльності; передача (трансфер) технологій; доступ до фінансування; консультації з питань законодавства та стандартів ЄС; захист прав інтелектуальної власності; заяви про оцінку законодавства ЄС; фінансування наукових досліджень; надання практичної інформації щодо ринкових можливостей, європейського законодавства, допомога підприємцям у пошуку бізнес-партнерів з використанням власної бази даних з бізнес- та технологічного співробітництва, надання інформації щодо тендерних можливостей та міжнародної співпраці; розвиток дослідницької та інноваційної компетенцій підприємств шляхом підтримки утворення синергії з дослідниками та науково-дослідницькими установами, сприяння технологічному співробітництву та організація різноманітних заходів налагодження зв’язків (форуми, платформи, конференції, семінари тощо); підтримка у поширенні результатів НДДКР, участі у дослідницьких програмах та отриманні фінансування, зокрема за 7 Рамковою програмою ЄС з підтримки досліджень та технологічного розвитку (FP7).



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget