Ознайомлення майбутніх вступників університету із особливостями Вступної кампанії 2021 року

25 січня 2021 року на факультеті довузівської підготовки Миколаївського національного аграрного університету після зимових канікул відновили свою роботу курси підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року.

З метою ознайомлення майбутніх вступників університету із особливостями Вступної кампанії 2021 року, нововведеннями у Правилах прийому Миколаївського НАУ декан факультету І.М. Марценюк провів зі слухачами курсів роз’яснювальну бесіду. Молодь зацікавили питання конкурсного балу на різні спеціальності, наявність широких можливостей вступу за державним та регіональним замовленням (бюджетне навчання), переваги здобуття в університеті різних освітніх ступенів (молодший бакалавр, бакалавр, магістр).

Особливий акцент декан факультету зробив на перевагах, які мають слухачі курсів при вступі до університету. А саме: безкоштовні пробні тестування, додаткові 10 балів до конкурсного рейтингу вступника та до 20 балів за перемогу у Всеукраїнській олімпіаді Миколаївського НАУ.

Додатковим бонусом для курсантів є можливість отримати консультативну допомогу та зареєструватися для участі у ЗНО-2021 у Пункті реєстрації Миколаївського НАУ, який буде працювати з 1 лютого по 5 березня 2021 року за адресою: м. Миколаїв, вул. Георгія Гонгадзе, 9, каб. 106.

Запрошуємо випускників закладів освіти на підготовчі курси до ЗНО-2021 та вступу до Миколаївського національного аграрного університету!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget