Останні кроки до здобуття диплому магістра зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування»


Передостаннім кроком до отримання омріяного диплому магістра з обліку і оподаткування є практика з фаху. Виробничою базою практики з фаху для здобувачів вищої освіти заочної форми навчання є аграрні підприємства півдня України, зокрема філії кафедри на виробництві.  Як невід’ємна складова процесу підготовки фахівців зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітнього ступеня «Магістр», практика з фаху передбачає закріплення здобутих теоретичних знань шляхом адаптації здобувачів вищої освіти до практичних умов та характеру обраної професії. 

Під час організаційних зборів зі скерування здобувачів на практику керівником практики від університету було запропоновано опанувати професійні курси на вибір, враховуючи поточну професійну діяльність та вподобання здобувачів, у межах неформальної освіти, а саме: курс «Етика професійного бухгалтера» та курс «Академічна доброчесність». У результаті деякі здобувачі опрацювали також й інші курси, зокрема з публічних закупівель. 

Дякуємо нашим здобувачам вищої освіти за виявлену зацікавленість та гарні результати! Бажаємо успіхів під час складання кваліфікаційного іспиту та подальшого кар’єрного зростання із дипломом Миколаївського національного аграрного університету!














Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget