Участь студентів-науковців Миколаївського НАУ в студентській науково-пошуковій онлайн конференції «Розвиток сучасної науки»

28 січня 2021 року на базі Національного університету «Львівська політехніка» в дистанційному режимі відбулась Студентська науково-пошукова онлайн конференція «Розвиток сучасної науки», в якій взяли участь студенти-науковці Миколаївського національного аграрного університету.

Студентка 3-го курсу освітньої спеціальності 015 «Професійна освіта (Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства)» Іваненко Валерія доповіла у секції «Екологія сучасності». Валерія представила присутнім змістовну доповідь на тему «Природні умови та антропогенний вплив на екосистему озера Солонець-Тузли», науковий керівник старший викладач кафедри методики професійного навчання Курепін В.М.

Під час підведення підсумків модератори кожної з секцій зазначили, що завдяки таким зустрічам можна охопити великий спектр питань, вирішення яких нині є вкрай важливим не лише для фахівців системи, але й для всієї країни.

Пишаємось нашими студентами та бажаємо їм нових досягнень!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget