Вручення дипломів випускникам факультету ТВППТСБ


9 грудня 2020 року відбулося урочисте вручення дипломів випускникам факультету ТВППТСБ ступеня вищої освіти «Магістр» освітньо-професійних програм освітніх спеціальностей 152-«Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», 162-«Біотехнології та біоінженерія» і 204-«Технологія ВППТ» денної форми навчання. Історична подія для факультету, оскільки вперше за всю історію існування університету було вручено дипломи ступеня «Магістр» за ОС «Біотехнології та біоінженерія». Цього року дипломи отримали 64 випускники, із них 19 – з відзнакою. У зв’язку із оголошенням карантину із метою запобігання поширенню вірусу COVID-19 даний захід відбувався у закритому режимі.
Із вітальною промовою до випускників звернувся декан факультету ТВППТСБ професор Гиль Михайло Іванович, який привітав усіх із успішним завершенням навчання і здобуттям повної вищої освіти та зазначив, що протягом освітнього процесу в університеті випускники продемонстрували не лише високу успішність в опануванні навчальних дисциплін, але і активну організаторську, наукову та суспільну діяльність. Завідувачі випускових кафедр факультету тепло і сердечно привітали випускників та побажали їм зайняти гідне місце в житті, берегти землю та шану до праці й власної професії, а також кращим випускникам вручили рекомендації для вступу до аспірантури. 
Вітаємо випускників із знаменною подією в їхньому житті і сподіваємося, що дипломи, які вони отримали – це старт у щасливе та успішне майбутнє!













Заступник декана факультету доц. О.І. Каратєєва 

факультет ТВППТСБ,вручення дипломів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget