Співпраця обліково-фінансового факультету зі структурними підрозділами університету у підготовці фахівців

Спільна підготовка здобувачів вищої освіти зі стейкхолдерами дозволяє значно підвищити практичні навички, що дозволяє випускникам швидше адаптуватися до фахових особливостей на робочому місці.
Обліково-фінансовий факультету співпрацює із широким колом стейкхолдерів, у тому числі структурними підрозділами університету. Здобувачі вищої освіти факультету пройшли фахову підготовку та за рішенням державної (кваліфікаційної) комісії усім здобувачам другого курсу спеціальності 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» присвоєно кваліфікацію – обліковець із реєстрації бухгалтерських даних.
Подібна співпраця дозволяє розширити коло практичних компетентностей та застосовувати їх під час теоретичного навчання та підготовки в умовах виробництва, дуальної форми здобуття освіти.
Кожен здобувач вищої освіти отримує свідоцтво та  додаток до свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації.
Ми вітаємо усіх здобувачів із отриманням першого фахового документу та бажаємо усім успіхів та фахових здобутків. Використовуйте свої знання з метою підвищення фахових здібностей.
Дякуємо Центру з підготовки робітних процесів Миколаївського національного аграрного університету за співпрацю.
Маємо надію на подовження співпраці з метою підвищення якості підготовки фахівців з обліку і оподаткування, фінансів банківської справи та страхування.





Деканат обліково-фінансового факультету



 

обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget