Розпочалася підготовка до іі семестру навчального року

Хоч до початку навчального семестру ще і є достатньо часу, але деканат факультету ТВППТСБ розпочав підготовку з належного забезпечення освітнього процесу. 11 січня 2021 року відбулася робоча нарада декана Михайла Гиля із заступником із навчальної роботи, доцентом Русланом Трибратом. 
Передусім, було обговорено результативність зимової екзаменаційної сесії здобувачів вищої освіти факультету у І-му півріччі навчального року, здійснено аналіз проведення фахівцями НАЗЯВО України акредитацій освітніх програм, а також стан виконання виробничих (переддипломних ) практик студентами заочної форми навчання. На порядку денному стояли і нові питання – підготовка до роботи Екзаменаційних комісій із підсумкової кваліфікаційної атестації магістрів заочної форми навчання за спеціальностями 152 – «Метрологія та ІВТ» та 204 – «Технологія ВППТ», завершення процедури надання Відомостей самооцінювання з акредитації освітніх програм бакалаврів спеціальностей 162 – «Біотехнології та біоінженерія» й 181 – «Харчові технології» та організація додаткової сесії з ліквідації академічних боргів для студентів денної форми навчання після завершення канікул, підготовча робота гарантів та робочих груп з освітніх спеціальностей до розгляду проєктів оновлень чинних освітніх програм факультету (а їх біля 20-ти). Предметом обговорення та контролю став і процес оптимізації аудиторного фонду для випускових кафедр факультету, їх профілізація за освітніми програмами й заходи поліпшення матеріального забезпечення навчальних лабораторій. Окремі питання було винесено на засідання вченої ради та очікуваної зустрічі усіх працівників факультету 29 січня 2021 року з ректором Миколаївського НАУ – академіком В’ячеславом Шебаніним.
Отже, комплекс питань навчальних заходів уточнено й скореговано, а на черзі ще наукова й методична, виховна та профорієнтаційна роботи, а також питання розвитку діяльності Науково-дослідно-виробничих ферм й лабораторій ННПЦ й факультету.


Деканат факультету ТВППТСБ

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget