Початок освітнього процесу у змішаній формі навчання

З огляду на продовження карантинних заходів початок другого семестру 2020-2021 навчального року буде відбуватися у змішаній формі, із застосуванням дистанційних технологій спілкування, навчання, проведення інших видів заходів. 
21 січня 2021 року було проведено організаційний захід для науково-педагогічних працівників обліково-фінансового факультету з метою визначення основних завдань та особливостей організації освітнього процесу за змішаною формою навчання. 
Протягом 2020 року більшість заходів також було проведено дистанційно. До заходів було залучено широке коло учасників.  На 2021 рік було заплановано низку освітньо-наукових, іміджевих, профорієнтаційних, суспільних заходів, які також будуть проводитися у змішаній формі та дозволять кожному учаснику освітнього процесу реалізувати свої ініціативи.
З 25 січня 2021 року здобувачі вищої освіти розпочинають теоретичне навчання із застосуванням змішаної форми навчання. У освітньому процесі будуть використовуватися можливості освітньої платформи Moodle.
Бажаємо здобувачам вищої освіти успіхів та перемог. Бажаємо усім учасникам освітнього процесу міцного  здоров’я та натхнення.








Деканат обліково-фінансового факультету

обліково-фінансовий факультет, дистанційна освіта

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget