Онлайн-тренінг у межах Проєкту Жана Моне «Європейська інтеграція України в умовах Індустрії 4.0»

11-13 січня 2021 року викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування взяли участь в онлайн-тренінгу в межах Проєкту Жана Моне «Європейська інтеграція України в умовах Індустрії 4.0».
Модуль Жана Моне «Європейська інтеграція України в умовах Індустрії 4.0» (611674-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE) реалізується на факультеті міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Харківського національного університету імені Василя Назаровича Каразіна. Даний проєкт було започатковано як міждисциплінарний, міжфакультетський модуль, що дозволяє новому поколінню та всім зацікавленим сторонам розширити практичні знання про нові можливості Асоціації Україна – ЄС та поширення Індустрії 4.0 з метою формування сталого розвитку інтеграції між Європейським Союзом та Україною.
Спікером онлайн-тренінгу виступила Ольга Прокопенко – доктор екон. наук, коуч, дослідник, директор Центру європейської освіти та досліджень, професор Міжнародного Гуманітарного Университету (м. Одеса), засновник та менеджер служби в Teadmus. Service for scientists (м.Таллін). Тема онлайн-тренінгу – «Практика використання фондів регіонального розвитку ЄС та процесу відкриття підприємницької діяльності в стратегіях інтелектуальної спеціалізації» / «The practice of the EU regional development funds and entrepreneurial discovery process in the Smart Specialisation Strategies». Даний тренінг надав можливість ознайомитися з особливостями підготовки проєктів до участі у грантових програмах, дослідити досвід започаткування підприємницької діяльності ЄС у цілому та в Естонії зокрема, розглянути особливості оподаткування Естонії, систему освіти даної країни.
Дякуємо спікеру Ользі Прокопенко за продуктивно проведений час та отримані знання!








обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget