Кафедра менеджменту та маркетингу МНАУ взяла участь в онлайн дискусії на тему: «Як зробити університети успішними: менеджмент та стратегії міжнародної співпраці»

Кафедра менеджменту та маркетингу МНАУ взяла участь в онлайн дискусії на тему: "Як зробити університети успішними: менеджмент та стратегії міжнародної співпраці" (партнери заходу: Міністерство освіти і науки України, Hanns Seidel Stiftung Ukraine та експерти).

Експерти розповіли про програми та напрями міжнародної співпраці, а також поділилися власними кейсами просування вузу на міжнародному рівні. Окрему увагу приділили питання цифровізації, інноваційного розвитку та використанню сучасних технологій в освітньому процесі.

Ігор Таранов (Експертна група з питань розвитку інновацій Директорату науки та інновацій МОН України) поділився напрацюваннями в сфері законодавства, які можуть змінити роль університетів та дати їм більше фінансової свободи. Також він підняв до обговорення непросте питання щодо проблем у сфері інноваційної діяльності вузів та поділився власним баченням їх вирішення.

Іван Кульчицький (Координатор НКП програми ЄС "Горизонт 2020" за напрямом ІКТ) розповів про міжнародні проекти та програми, які діють на даний момент та відкривають для українських ЗВО нові можливості. Також Іван Кульчицький розказав про інструменти та проєктні ініціативи, якими також можна скористатися.

Олександра Антонюк (Київський академічний університет) акцентувала увагу на створенні інноваційної інфраструктури в університетах та її менеджменті, а Ганна Толстанова (Київський національний університет ім. Тараса Шевченка) розповіла про успішні кейси цифровізації університета, співпраці з бізнесом та програми підготовки адміністраторів ВНЗ. Валентина Засадко (Школа публічного управління Українського католицького університету) презентувала стратегічне бачення розвитку та мобільності ВНЗ, який грунтується на визначенні суспільного впливу на створення змін в регіоні та країні.

Кафедра менеджменту та маркетингу дякує організаторам дискусії за можливість участі!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget