Взаємовідвідування занять як ефективна форма вивчення досвіду колег

Якість навчально-виховної діяльності науково-педагогічних кадрів залежить, перш за все, від їхньої професійної кваліфікації (змістовне володіння навчальним матеріалом та відповідними методичними прийомами його викладання тощо). 

Взаємовідвідування  занять  на кафедрі економічної кібернетики і математичного моделювання є однією з форм взаємоконтролю і взаємонавчання, ефективною формою вивчення досвіду колег та проводиться з метою обміну досвідом навчально-методичної роботи науково-педагогічних працівників і вдосконалення педагогічної майстерності. 

Як свідчить практика взаємовідвідування, заняття з дисциплін, що викладаються на кафедрі економічної кібернетики і математичного моделювання, а саме: «Аналіз господарської діяльності» (доц. Клочан В.П.), «Комунікації і засоби масової інформації» (доц. Тищенко С.І.), «Моделювання технологічних процесів і систем» (доц. Могильницька А.М.), «Прогнозування соціально-економічних процесів» (ст. викладач Хилько І.І.), «Електронний документообіг» (доц. Крайній В.О.) є дуже ефективною. 

Науково-педагогічні працівники кафедри мали можливість не лише обмінятися професійним досвідом роботи, а й у подальшому у своїй викладацькій діяльності застосовувати інноваційні методи навчання, що стане міцним підґрунтям у підготовці майбутніх висококваліфікованих, професійно підготовлених, конкурентоспроможних фахівців.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget