Склали перший залік

 7 грудня 2020р. студенти-першокурсники груп ПО 1/1 склали свій перший залік. Знаменно, що це був предмет із назвою «Іноземна мова», тому що для вступу на навчання для здобуття ступеня «Магістра» на основі здобутого освітнього ступеня «Бакалавр» у майбутньому треба складати єдиний вступной іспит з іноземної мови.

Є такий жарт: доки не складеш сесію – ти ще не студент. Але першокурсники спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» успішно впоралися із першим іспитом. Вони поділилися своїми враженнями та розповіли, чи насправді початок заліково-екзаменаційної сесії в університеті такий страшний.

Староста академічної групи ПО 1/1 Кузьміна Тетяна: «Для мене початок залікової сесії не був великою проблемою. Але не скажу, що це далося мені легко. Дякую викладачу кафедри  іноземних мов, кандидату педагогічних наук, доценту Матвєєвій Катерині Сергіївні, яка допомагала в цьому, давала можливість вивчити максимум. Після першого заліку я зрозуміла, що для того, аби не «паритися» перед сесією, треба регулярно вчитись». 

Сидоренко Вероніка: «Усе, що було на заліку, нам протягом семестру старанно пояснювала викладачка іноземної мови. Тому кожен з нас, мабуть, не відчув великих труднощів. Також я вдячна за те, що потрапила саме в мою групу. Адже навіть коли мені щось давалось тяжко, я могла розраховувати на допомогу одногрупників».

Георгієвский Олександр: «Я незадоволений своїм результатом з англійської мови, хоч знаю, на мою думку, її набагато краще. Через це я дуже розслабився і не проявляв жодної активності на парах. Тому і не отримав на заліку найвищий бал. Проте я розумію, що це справедливо, і наступного разу я готуватимусь краще».

Вітаємо наших першокурсників, які від сьогодні стали справжніми студентами, і бажаємо так тримати, адже сьогодні залік склали всі!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget