Онлайн-лекції з провідними інженерами і менеджерами компанії New Holland Ukraine

 New Holland - один з найвідоміших світових брендів сільськогосподарської і будівельної техніки та обладнання, разом з брендом CASE входить до складу міжнародної корпорації CNH Global NV. New Holland є виробником широкого асортименту сільськогосподарських машин і устаткування більш ніж з 100-річної історією і особливо славиться в усьому світі легендарною лінійкою зернозбиральних комбайнів і сільськогосподарських тракторів.

17 грудня 2020 року заступник декана з навчальної роботи канд. техн. наук, доцент Дмитро Марченко прийняв участь в онлайн-лекції з провідними інженерами і продукт-менеджерами компанії New Holland Ukraine. Даний захід входив до програми проекту «Агрокебети» за спеціальністю «Агроінженерія». Захід було проведено онлайн за допомогою платформи Zoom.

У рамках онлайн-лекції були обговоренні такі питання, як принципи роботи сучасних тракторних двигунів, було ознайомлено присутніх з використанням технологій TIER для зниження рівня викидів в атмосферу сажі та оксидів азоту у випускних газах, що наразі є гострою екологічною вимогою до виробників техніки в світі. Звернули увагу на високий рівень автоматизації сучасних тракторів NEW HOLLAND, практично, всі процеси у цих машинах керуються автоматично завдяки бортовому комп’ютеру та системам управління. Наприклад, якість та кількість впорскування пального в камеру згорання двигуна регулюється системою COMMON RAIL, яка, також здійснює управління потужністю трактора та дозволяє на не максимальних обертах двигуна отримати максимальну потужність. Системи трансмісії SEMI POWERSHIFT та FULL POWERSHIFT дозволяють здійснювати перемикання передач без розриву потоку потужності, система HTS запам’ятовує послідовність дій та операцій протягом гону і автоматично їх повторює при наступному проході агрегату. Для керування потужністю і швидкістю при роботі з причіпним обладнанням використовується система ISOBUS CLASS 3, керування диференціалом приводних коліс здійснюється системою TERRA LOCK.

Дякуємо організаторам і учасникам онлайн-лекції за проведений на високому рівні захід.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget