Екзаменаційна сесія в умовах карантину: здобувачі вищої освіти групи БТ1/1 успішно склали іспит з «Обчислювальної техніки та програмування»


В Миколаївському НАУ згідно з затвердженим графіком зимової екзаменаційної сесії 2020-2021 н.р. здобувачі вищої освіти денної форми навчання групи БТ1/1 16 грудня 2020 р. складали іспит з дисципліни «Обчислювальна техніка та програмування». Карантинні вимоги не стали на заваді проведення іспиту. Перехід на дистанційне навчання ніяк не вплинув на якість здобутих знань здобувачами вищої освіти, які використовували онлайн-сервіси для опанування матеріалу. За допомогою СДН Moodle здобувачі мали доступ до всіх лекцій та презентацій до них, успішно виконували практичні завдання та отримували бали. На основі цього було визначено навчальну успішність кожного здобувача. Для ефективного зворотнього зв'язку, консультування та інформування щодо організації освітнього процесу використовувався чат СДН Moodle.

Іспит складено успішно! Адже гарантом успіху дистанційного навчання слугують три компоненти – організація процесу, мотивація та контроль.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget