Закінчення навчання магістрів на факультеті менеджменту

Творча та наполеглива праця науково-педагогічного колективу Миколаївського національного аграрного університету, а саме факультету менеджменту, дала можливість отримати дипломи 37 магістрам зі спеціальностей  073 «Менеджмент» та 281 «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форм навчання, з них  20  дипломів із відзнакою.

Щирі словами подяки звучали від  випускниці Лівандовської Олени Артемівни: «Від імені всіх магістрів сердечно дякуємо ректорові університету Шебінану В’ячеславу Сергійовичу та декану факультету менеджменту Шебаніній Олені В’ячеславівні за надану можливість  навчатися   в сучасних та комфортних умовах. Факультету менеджменту бажаємо яскравих звершень і процвітання, невичерпної енергії й жагучого наукового пошуку! У якій б сфері не закинуло нас життя, який би куточок земної кулі не прихистив, будьте певні: ми гордо пронесемо звання випускника Миколаївського національного аграрного університету!».

Поринула в спогади випускниця Соловей Світлана Валеріївна: «Хоча багато часу пройшло, я пам’ятаю нашу першу зустріч з моєю одногрупницею Смирновою Анастасією, з якою я познайомилась на курсах підготовки. Пристрасна жага та любов до свого університету нашого заступника декана з навчальної роботи Тищенко Світлани Іванівна нас підкупила і спонукала втупити до МНАУ. Хоча  на той час я не розглядала жодний університет в м.Миколаєві. Навчання в університеті я буду згадувати з теплом і любов’ю!».

Щиро вітаємо випускників та бажаємо з гордістю носити звання магістра, використовувати та примножувати здобуті в університеті знання, завжди прагнути до успіху і впевнено крокувати дорогами життя. Хай збуваються мрії, а плани та ідеї завжди увінчуються перемогою.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget