Участь в онлайн-засіданні наукової студії за темою «Дистанційне та дуальне навчання як шлях до модернізації вищої освіти»

 16 грудня 2020 року заступник декана з навчальної роботи канд. техн. наук, доцент Дмитро Марченко прийняв участь в онлайн-засіданні наукової студії «Освіта Миколаївщини: нові наукові орієнтири» за темою: «Дистанційне та дуальне навчання як шлях до модернізації вищої освіти». Участь у заході взяли представники департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації, науковці, викладачі та студенти університетів та інститутів м. Миколаєва за інформаційної підтримки Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки. Захід було проведено онлайн за допомогою платформи Google Meet.

У рамках засідання обговорили питання впровадження дистанційного та дуального навчання у сучасний освітньо-науковий процес закладів вищої освіти м. Миколаєва, а саме: фактори розвитку та напрями вдосконалення дистанційної та дуальної форми навчання в контексті модернізації освітньої галузі; роль дуальної та дистанційної системи освіти в підвищенні якості підготовки фахівців; використання освітніх платформ та соціальних мереж в дистанційній освіті; переваги та недоліки застосування дистанційних технологій в освітньому процесі.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget