Готуємо фахівців готельно-ресторанної справи

02 грудня 2020 року на базі Миколаївського національного аграрного університету для здобувачів вищої освіти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету менеджменту проведено лекційне заняття в онлайн-режимі на тему «Фіточаї, як засіб релаксації і профілактики захворювань у закладах відпочинку (саунах, банях) готельно-ресторанних комплексів». Захід відбувся за організаційної та фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). 

Лектор Куцик Тетяна, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник відділу екології і фармакогнозії Дослідної станції лікарських рослин Інституту агроекології і природокористування НААН ознайомила здобувачів вищої освіти з основними напрямами використання лікарських рослин, у якості засобу релаксації та профілактики захворювань у закладах відпочинку. Зокрема, лекторка акцентувала увагу на використанні ефірних олій таких культур як материнки, липи, чебрецю, ромашки лікарської та їх лікувальної дії на організм людини. Крім того здобувачі вищої освіти ознайомилися з видами фітозборів, які можуть застосовуватися у закладах відпочинку, а також з оригінальними й корисними рецептами догляду за природньою красою. Студенти університету із зацікавленістю прослухали лекцію, взяли участь в обговорені актуальних питань.

Учасники онлайн-лекції щиро вдячні ректорові університету В’ячеславу Шебаніну, координатору партнерських відносин Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Жигальцовій Наталії та директорові Дослідної станції лікарських рослин Інституту агроекології і природокористування НААН Олексію Устименку, за надану можливість покращити теоретичні та практичні навички.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget