Участь в щорічній конференції від Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу»


9 грудня 2020 р. заступник декана з навчальної роботи канд. техн. наук, доцент Д.Д. Марченко прийняв участь у щорічній конференції «Ведення аграрного бізнесу в Україні», яка була проведена Асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу».

Спікерами і учасниками конференції були: Юлія Ковалів, Заступник Керівника Офісу Президента України, яка взяла вступне слово і розпочала конференцію.

Дмитро Сенік, Заступник Міністра закордонних справ України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) розповів яким чином Міністерство закордонних справ допомагає українському агробізнесу, а саме звернув увагу на такі питання: Як скористатись економічною дипломатією МЗС? Послуги МЗС: палітра сервісів та інструментів сприяння експортерам. Що таке Рада експортерів та інвесторів при МЗС?

Алекс Ліссітса, Президент УКАБ; Генеральний директор ІМК представив кейс на тему: «Агробізнес в 2021 році: вектор розвитку». Денис Башлик, Директор із зв'язків з органами державної влади УКАБ і Елліна Юрченко, Юрист, Координатор земельного комітету УКАБ представили кейс: «Реформа земельних відносин». Володимир Лапа, Радник із стратегічного розвитку президента УКАБ запропонував кейс: «Форвардні контракти на урожай 2021: заключати чи ні».

В другій половині конференції була представлена панельна дискусія: «5 питань до влади», на якій учасники конференції ставили запитання Тарасу Висоцькому, Заступнику Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Роману Лещенко, Голові Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру та Миколі Сольському, Голові Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики та отримали змістовні відповіді.

Дякуємо організаторам та учасникам за проведену на високому рівні конференцію та до зустрічі в наступному році!!!

Для перегляду і ознайомлення з матеріалами конференції «Ведення аграрного бізнесу в Україні» доступні посилання:https://facecast.net/v/hvojyc&nolabel?spush=bWFyY2hlbmtvZGRAbW5hdS5lZHUudWE=, а також онлайн платформа: https://doagro.in.ua/#about.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget