Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми землеробської галузі та шляхи їх вирішення»

9 грудня 2020 р. кафедра землеробства, геодезії та землеустрою МНАУ підготувала та провела Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Актуальні проблеми землеробської галузі та шляхи їх вирішення». У конференції взяли участь науковці з Інституту зрошуваного землеробства НААН України, ДВНЗ «Херсонського державного аграрно-економічного університету», Харківського національного аграрного університету ім. В. Докучаєва, Вінницького національного аграрного університету, Львівського національного аграрного університету та представники інших аграрних університетів України.
Мета конференції – узагальнити результати теоретичних розробок і провідного виробничого досвіду з актуальних питань землеробської галузі, екології та природокористування, опрацювати пропозиції щодо покращення економічної ситуації в агропромисловому виробництві України.
В обговоренні актуальних питань взяли участь науково-педагогічні працівники, аспіранти, студенти з Миколаївського національного аграрного університету. Доповідачі поділилися своїми результатами досліджень та намітили основні завдання для подальшої роботи. За результатами конференції був виданий збірник матеріалів доповідей.





факультет агротехнологій,кафедра землеробства геодезії та землеустрою

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget