Технологія виробництва кулінарної продукції

На заняттях з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції», окрім теоретичної частини занять, ми займалися ще й практичною частиною, а саме приготування кулінарної продукції! Насамперед, ми убезпечили один одного від небажаних захворювань, за допомогою засобів індивідуального захисту!
Зараз Ви зможете побачити, як за допомогою приладів і устаткування з нашої кафедри, ми виготовляли смачні страви:
1)На цьому фото Ви можете спостерігати підготовку інгредієнтів для супу з фрикадельками.
        
 Після чого цей суп не може не здивувати своєю красою і смаком.

2)Тут відбувалася підготовка інгредієнтів для обсмаження стегон:

Після чого, інгредієнти відправилися на обсмаження:

3)Також, ми не залишилися без гречаної каші з грибочками…

…які, в свою чергу, зробили наші обличчя дуже щасливими:


4)Випікання хлібу теж не обійшло нас стороною, і він вже готовий вихвалятися своєю рум’яною скоринкою на цьому фото, саме для Вас! 
 

З любов’ю, група ХТ 3/1

факультет ТВППТСБ,кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget