Спілкування у онлайн-форматі щодо питань організації освітньої діяльності

Проведення організаційних заходів на обліково-фінансовому факультеті відбувається із широким використанням дистанційних технологій.
Проведення заходів з організації освітньої діяльності відбувається за участі науково-педагогічних працівників, співробітників та представників студентського самоврядування. Актуальними на часі залишаються питання щодо реалізації права учасників освітнього процесу на академічну мобільність, участі у міжнародних проєктах, міжнародного стажування та співпраці зі стейкхолдерами.
Протягом 2020 року більшість заходів було проведено дистанційно, але за участі усіх учасників освітнього процесу, що дозволило забезпечити якість підготовки фахівців та вдосконалити співпрацю із іншими закладами освіти, представниками із виробництв, фаховими громадськими організаціями.
На 2021 рік заплановано низку освітньо-наукових, іміджевих, профорієнтаційних, суспільних заходів, які будуть проводитися у змішаній формі та дозволять кожному учаснику освітнього процесу реалізувати свої ініціативи.
Дякуємо усім за роботу, за ідеї, ініціативи. Бажаємо усім здоров’я та натхнення.








Деканат обліково-фінансового факультету


обліково-фінансовий факультет,дистанційна освіта

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget