ОНЛАЙН-ЕКСКУРСІЇ МИКОЛАЇВСЬКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ АГРАРНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ ДЛЯ УЧНІВ ЗОШ КОРАБЕЛЬНОГО РАЙОНУ

8-11 грудня 2020 року науково-педагогічними працівниками кафедри фінансів, банківської справи та страхування за участю здобувачів вищої освіти 1-4 курсів обліково-фінансового факультету було проведено онлайн-екскурсії університетом для учнів 11-их класів загальноосвітніх шкіл №44, №47, №40, економічного ліцею №1 та гімназії №3 Корабельного району.
Учні мали змогу ознайомитися із сучасними умовами навчання в університеті, факультетами та освітніми програмами, особливостями вступної кампанії 2021 та умовами підготовки до вступу у МНАУ, отримати відповіді на запитання, що турбують майбутнього вступника.
Здобувачі вищої освіти МНАУ поділилися власним досвідом вибору навчального закладу та майбутньої професії, згадали свої роки навчання у школі, наголосили, чому обрали МНАУ, із захопленням розповіли про використані ними можливості проходження закордонної практики від університету.
Щиро дякуємо адміністраціям ЗОШ №44, ЗОШ №47,ЗОШ №40, економічного  ліцею№1, гімназії №3 та класним керівникам одинадцятих класів за співпрацю!
Запрошуємо на навчання до Миколаївського національного аграрного університету!










обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget