Комплексний кваліфікаційний іспит магістрів-метрологів

17 грудня 2020 р. на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології відбувся комплексний кваліфікаційний іспит магістрів-метрологів спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка». У складі екзаменаційної комісії: голова – доктор технічних наук, професор кафедри метрології, стандартизації та сертифікації Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Національного університету «Львівська політехніка» Т.Г. Бойко, декан факультету ТВППТСБ, доктор с.-г. наук, професор М.І. Гиль, завкафедри птахівництва, якості та безпечності продукції, доктор с.-г. наук, професор Л.С. Патрєва,  кандидат с.-г. наук, доцент О.О. Стародубець, секретар С.О. Казанович.
При проведенні кваліфікаційного іспиту кожен магістр продемонстрував  свої знання і вміння щодо теоретичних засад стандартизації, сертифікації, метрології та контролю якості продукції; практичні навички – у здатності виконувати фахові дії з лабораторної діагностики якості та безпеки продукції тваринного та рослинного походження, вирішенні ситуаційних задач управління організацією, керуванні системою соціально-екологічної безпеки тощо.
Наукова складова комплексного кваліфікаційного іспиту була представлена обговоренням матеріалів науково-дослідних робіт студентів, опублікованих в журналі Миколаївського НАУ та інших фахових виданнях України за тематиками, що відповідають спеціальності. Випускники продемонстрували достатньо високий рівень знань, що відобразилося в одержанні середнього балу по курсу на рівні 4,5. Чотири випускники 2020 р. закінчили навчання з відзнакою, а Є.І. Георгієва одержала рекомендацію для продовження навчання в аспірантурі.
Впевнені, що диплом Миколаївського національного аграрного університету за фахом «Керівник установи (структурного підрозділу) із стандартизації, сертифікації та якості» дасть можливість нашим випускникам реалізувати усі свої плани і задуми, мати достойну роботу і щасливу родину. 







Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget