Інструктаж із проходження виробничих практик у дистанційному режимі

З 11січня 2021 р. у здобувачів спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та 071 «Облік і оподаткування» заплановано проходження виробничих практик: із фінансів підприємств (4 курс спеціальності 071 «Облік і оподаткування»), із бюджетної та податкової систем (4 курс спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ) та виробничої практики зі страхового менеджменту (1 курс спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ОС «Магістр») на підприємствах Миколаївської області, в бюджетних установах та страхових компаніях.
З метою недопущення погіршення епідеміологічної ситуації та збереження здоров’я здобувачів,  викладачами кафедри фінансів, банківської справи та страхування  було проведено інструктаж із техніки безпеки на час проходження практики у дистанційному режимі.
Здобувачам було доведено інформацію щодо особливостей проходження практики в умовах карантину, оформлення її результатів, збереження життя та здоров’я учасників освітнього процесу під час проходження виробничої практики.
Бажаємо продуктивної практичної підготовки та міцного здоров’я! З новими силами та творчим натхненням чекаємо в новому році!





обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget