Дистанційний захист атестаційних робіт магістрів НПП кафедри землеробства, геодезії та землеустрою

03 грудня 2020 року у «ВСП "ІІНО КНУБА» відбувся захист атестаційних магістерських робіт зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». НПП кафедри землеробства, геодезії та землеустрою факультету агротехнологій Миколаївського НАУ Ю.В. Задорожнього, О.Ш. Іскакової, які після закінчення навчання захистили роботи дистанційно, відповідно за напрямами ОНП «Інженерна геодезія» і «Землеустрій та землекористування». Випускники підготували цікаві презентаційні матеріали до захисту в онлайн-режимі. Попередньо для успішного складання іспиту для здобувачів-магістрів проводили консультації дистанційно на платформі Viber, в якій відбувався і сам захист. Така клопітка підготовча робота, спільно із вдалою організацією підсумкової атестації, дозволила екзаменаційній комісії об’єктивно і на належному рівні оцінити знання та вміння випускників.
Щиро вдячні керівництву «ВСП "ІІНО КНУБА» за можливість отримати другу вищу освіту, вдалу реалізацію матеріально-технічної та інформаційної політики ЗВО, що скористався можливістю успішно працювати у такий непростий період.
Кафедра землеробства, геодезії та землеустрою вітає своїх колег Ю.В. Задорожнього та О.Ш. Іскакову із завершенням навчання та успішним захистом магістерських робіт. Бажаємо подальших успіхів та натхнення в роботі.






факультет агротехнологій,кафедра землеробства

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget