Аналітичні компетенції здобувачів вищої освіти обліково-фінансового факультету - проведення неформальних освітніх заходів

З метою забезпечення виконання програмних результатів навчання здобувачами вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» на обліково-фінансовому факультеті передбачено поєднання різних видів освітньо-наукових заходів, у тому числі у сфері неформальної освіти.
9 грудня 2020 року було проведено семінар із питань аналітичної роботи та визначено основні пріоритетні напрями щодо її удосконалення з огляду на суттєві зміни зовнішнього середовища, відповідні загрози та можливі ризики. Семінар було проведено у межах поширення навичок та набуття відповідних практичних аналітичних функцій, які здобувачі можуть використовувати в умовах виробництва під час практичної підготовки (стажування) на виробництві, під час дуальної форми здобуття освіти, на робочому місці. 
Здобувачам вищої освіти було запропоновано до вирішення ситуаційну задачу за певних організаційних умов.
Учасниками проведено дискусію та обумовлено, що управлінські рішення приймаються з огляду на знання, досвід, кваліфікацію та логіку мислення аналітика або групи аналітиків, які надають інформацію керівнику з метою її узагальнення та вибору рішення із сукупності альтернатив.
Семінар було проведено із застосуванням дистанційних технологій з урахуванням обраних тематик підготовлених курсових робіт з навчальної дисципліни «Аналіз господарської діяльності».
Запрошуємо Вас приєднуватися до неформальних освітніх заходів, які дозволяють розширити світогляд та отримати нові знання, вміння та відповідні аналітичні компетенції.
Дякуємо учасникам. Нових ідей та ініціатив!










Деканат обліково-фінансового факультету


обліково-фінансовий факультет,дуальне навчання

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget