Здобуваємо знання, які корисні для навчання, життя та майбутньої професії!

Знову маємо цікаву і корисну зустріч! Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування та здобувачі обліково-фінансового факультету 17 листопада стали учасниками вебінару «Ораторська майстерність» у рамках онлайн-школи СамоРозвитку Ірини Володимирівни Трусевич. 

Ірина Володимирівна Трусевич - к.е.н. доцент, наша колега з міста Гомель (Республіка Білорусь), підняла важливі питання, які, зазвичай, хвилюють масові аудиторії – чому виникає страх під час виступу, як з ним боротися, як досягти ефективного результату під час виступу, маючи не лише міцні знання, але й засоби психологічного контролю своїх почуттів. 

Головний спікер вебінару розкрила учасникам секрети ораторської майстерності, поділилася основними інструментами удосконалення висловлювання думки, зняття стресу та подолання комунікаційних бар’єрів. Учасники мали змогу під час вебінару практично виконати вправи з використанням запропонованих засобів ефективної комунікації.  

Аудиторія учасників вебінару нарахувала здобувачів освіти та науково-педагогічних працівників з України та Республіки Білорусь, практикуючих психологів, представників бізнесу. Водночас кожен з учасників відкрив для себе нові можливості та практичні механізми удосконалення ораторської майстерності, з використанням яких на практиці виступ стає справжнім задоволенням та джерелом міцної енергії!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget