Онлайн-лекція на тему «Традиції вирощування лікарських рослин в Україні»

25 листопада 2020 року на базі Миколаївського національного аграрного університету для здобувачів вищої освіти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» за підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) проведено онлайн-лекцію на тему «Традиції вирощування лікарських рослин в Україні». 

Лекторка Глущенко Л. А., кандидат біологічних наук, старший викладач, заступник директора з наукової роботи Дослідної станції лікарських рослин Інституту агроекології і природокористування НААН ознайомила здобувачів вищої освіти з історією Дослідницької станції, з видами лікарських рослин та елементами організації їх вирощування. Студенти університету із зацікавленістю прослухали лекцію, взяли участь в обговорені актуальних питань. 

«Традиції вирощування лікарських рослин в Україні»  - одна із лекцій, які будуть прослухані здобувачами вищої освіти в межах співпраці кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету з Інститутом агроекології і природокористування НААН і та благодійного фонду Ласка партнера UHBDP.

Учасники онлайн-лекції щиро вдячні ректорові університету В’ячеславу Шебаніну, координатору партнерських відносин Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Жигальцовій Наталії та директорові Дослідної станції лікарських рослин Інституту агроекології і природокористування НААН Устименку Олексію, за надану можливість отримати теоретичні та практичні навички із врахуванням освітніх потреб для студентства.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget