Формула професійного успіху

25 листопада 2020 року викладачі кафедри обліку і оподаткування Миколаївського національного аграрного університету провели тренінг «Школа вибору професії «Профі Старт»: стань успішним» на тему: «Формула професійного успіху» для учнівської молоді ЗОШ №7 м. Миколаєва.

Розповісти про професію аудитора та її популяризація серед випускників шкіл було метою організаторів тренінгу. Що робить аудитор? Де навчають бути аудитором? На учасників тренінгу чекала цікава програма, не кожного дня можна представити себе аудитором і виконати аудиторську перевірку. А головне – майбутні випускники ЗОШ №7 м. Миколаєва поглибили знання щодо професії аудитора та зрозуміли її перспективність в сучасній Україні. 

Зустріч завершилася знайомством зі спеціальностями, за якими ведеться підготовка фахівців у Миколаївському національному університеті, а також з особливостями вступної компанії 2021 року, про які надав вичерпну інформацію відповідальний секретар приймальної комісії Баркарь Є.В.

Дякуємо адміністрації та класному керівнику 11 класу ЗОШ №7 м. Миколаєва за активну участь в успішному професійному майбутньому учнів.

Внутрішня мотивація – це і є любов до професії, до своєї справи!

Бажаємо успіхів у виборі майбутньої професії!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget