Наукова складова освітнього процесу

Здобувачі вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» і викладачі кафедри обліку і оподаткування з огляду на програмні результати навчання з дисципліни «Макроекономічний аналіз» 12 листопада 2020 року взяли участь у засіданні щорічного тематичного «круглого столу», який був присвячений питанням світової безпеки та реалізації підходів до сталого розвитку. Тематичний «круглий стіл» було проведено із застосуванням дистанційних технологій у вигляді дискусії за окремими цілями сталого розвитку. Здобувачі вищої освіти представили результати своїх досліджень та узагальнили можливості щодо соціально-економічного розвитку, нейтралізації загроз та світових викликів. Окремо було проведено дослідження щодо розвитку партнерства на різних рівнях. Проведення тематичних «круглих столів» вже є традиційним для обліково-фінансового факультету з огляду на розширення наукових інтересів учасників освітнього процесу. 


Метою заходу є сприяння формуванню соціальної відповідальності та екологічної свідомості майбутніх фахівців. Своїми доповідями і питаннями здобувачі вищої освіти активно долучилися до оцінки сучасних проблем людства і висловили своє бачення щодо їхнього вирішення. 

Наступна зустріч відбудеться до Всесвітнього Дня водних ресурсів та Дня Землі у ІІ семестрі 2020-2021 навчального року. Запрошуємо усіх зацікавлених осіб до участі.

Становлення особистості професіонала – один із меседжів подібних освітньо-наукових заходів! 

Дякуємо за активну участь!

Бажаємо творчої наснаги!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget