Проведення лекційного заняття на кафедрі виноградарства та плодоовочівництва з використанням BigBluButtonBN в системі MOODLE

 В період необхідності використання змішаної форми навчання в МНАУ 27 листопада 2020 р. була проведена он-лайн лекція доцентом кафедри виноградарства та плодоовочівництва Нікончук Н.В. з дисципліни «Овочівництво» на тему: «Технологія вирощування багаторічних овочевих культур" для здобувачів вищої освіти 3 курсу з використанням платформи BigBluButtonBN в системі MOODLE – відкритої системи веб-конференцій для дистанційного навчання. Під час проведення лекції студенти ознайомилися з біологічними та морфологічними особливостями та технологією вирощування багаторічних овочевих культур, у тому числі і малопоширених нішових, які є перспективними для вирощування  в зоні Степу.

Платформа BigBluButtonBN є зручною для використання, завдяки спрощеній системі входу та тривалості перебування у форматі відео-конференцій, можливості використання презентацій та живого спілкування  викладача зі студентами. 




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget