ЗАКОРДОННА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТВППТСБ

Миколаївський національний аграрний університет має великий досвід в організації і проведенні закордонних практик для студентів різних спеціальностей. Щороку декілька сотень студентів університету і коледжу МНАУ відправляються на закордонну практику.
На факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології можливість пройти закордонну практику одержують студенти, які відповідають обов’язковому критерію – наявність позитивних атестацій за всіма дисциплінами впродовж навчання.
Цього навчального року 35 студентів мали змогу проходити закордонну практику на підприємствах Великої Британії, Швейцарії, Данії, Німеччини, Норвегії. Студенти гр.ТМ2/3, які нещодавно повернулися із Великої Британії, поділилися своїми враженнями. 
Сніжана Шкода проходила практику на півдні Шотландії, біля містечка Сент-Андрус, що омивається Північним морем. Ферма, на якій працювали студенти із різних країн, спеціалізується на рослинництві, займаються вирощуванням броколі, картоплі, цибулі. Впродовж практики основною роботою було збирання і пакування броколі. 

Анастасія Кузьменко проходила практику на фермі, що розташована поблизу міста Кентербері графства Кент. Ферма має 35 га землі, на якій розташовані сади яблук, слив і груш. Студенти займались, в основному, збором яблук.

Закордонна практика, звичайно, дає студентам не тільки практичні навички у виконанні технологічних процесів виробництва і переробки різноманітної продукції, але й сприяє підвищенню їх знань і вмінь у володінні іноземною мовою. А після роботи був час на спілкування із студентами з Польщі, Румунії, Болгарії, знайомство з їхньою культурою і звичаями. Краєвиди Великої Британії також не залишилися поза увагою, а історична спадщина дала змогу краще пізнати цю країну. 







Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget