Участь НПП кафедри землеробства, геодезії та землеустрою в онлайн-презентації виставки

17.11.2020 року студенти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» факультету агротехнологій та НПП кафедри землеробства, геодезії та землеустрою долучилися до онлайн-презентації виставки на тему: «Об´єднуючи простір і час: картографічні видання з фонду бібліотеки», яку організувала Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека, відділ науково-дослідної роботи з рідкісними і цінними виданнями.
Учасникам конференції була запропонована загальна інформація щодо рідкісних видань, які зберігаються у фонді бібліотеки: найстаріша книга фонду, найменше видання, прижиттєве видання творів відомих письменників.
Учасники онлайн-виставки були ознайомлені з цікавими фактами з історії картографії, ознайомилися з картографічними виданнями ХVIII- початку XX ст., що зберігаються у фонді відділу науково-дослідної роботи з рідкісними та цінними виданнями. Зокрема, був представлений «Атлас острова Крита: 1821-1828» (1887) грецькою мовою, «Большой всемирный настольный атлас Маркса» (1910) досить великого формату (infolio 45x31 см), «Географічний атлас» (1904), що вміщує план Києва та Одеси, деякі картографічні матеріали ХVІІІ ст.
Дякуємо головному бібліотекару відділу науково-дослідної роботи з рідкісними і цінними виданнями І.В. Деменській за цікаву та змістовну онлайн-презентацію!

 





факультет агротехнологій,кафедра землеробства

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget