Сучасні можливості освітнього простору – партнерство із Регіональною Торгово-промисловою палатою Миколаївської області

Участь в онлайн-заходах значно розширює сфери пізнання та набуття певних навичок у освітній сфері. Учасники освітнього процесу обліково-фінансового факультету 19 листопада 2020 року взяли участь у форумі «Передумова для майбутніх інвестицій – сучасна освіта» (форум ІСBAC), який було проведено на Youtube каналі. Захід було проведено за участі міжнародних освітніх партнерів. Учасники мали можливість звернутися із питаннями до модераторів та взяти участь у дискусії щодо освітніх питань та можливостей європейського освітнього простору.
Тематика заходу включала:
-    «Україна – на шляху до сучасної освіти чи покоління самоуків?»
-    «Спуститися на землю: професійно-технічна освіти як ключ до економічного успіху?»
-    «Щоб люди лишалися, а не звільнялися: можливості брендингу роботодавців і реформування законодавства про працю в Україні».
Партнерство у реалізації освітніх проєктів, у тому числі інформаційно-комунікаційного характеру, дозволяє імплементувати підходи до сучасної університетської освіти.
Сучасний ринок праці потребує креативних фахівців, які мають широкі аналітичні компетенції та IT-знання. Шановні здобувачі вищої освіти користуйтеся усіма можливостями університетської освіти та дізнавайтеся нове, це – Ваше майбутнє. Поєднуйте формальне та неформальне навчання, розширюйте свій світогляд.
Дякуємо організаторам та учасникам!











Деканат обліково-фінансового факультету


обліково-фінансовий факультет, форум

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget