Результати міжкафедрального семінару на факультеті ТВППТСБ

Протягом 16-17 листопада на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського НАУ відбулося засідання міжкафедрального семінару та спеціалізованої вченої ради по захисту дисертацій. 

Так, 16.11.2020 року проходив попередній розгляд дисертаційної роботи асистента кафедри ТПССПТ Шевчук Наталі  Петрівни на здобуття наукового ступеня доктора філософії за темою досліджень «Оцінка методів підбору при виведенні та удосконаленні української червоної молочної породи великої рогатої худоби», науковий керівник д.с.-г.н, професор Тетяна Василівна Підпала.

17.11.2020 року свій попередній захист дисертаційної роботи доповідала здобувач Дніпровського ДАЕУ Храмкова Ольга Миколаївна на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук за темою досліджень «Господарсько-біологічні особливості, адаптаційні властивості свиней ірландського походження та їх використання за різних методів розведення», науковий керівник д.с.-г.н, професор Микола Григорович Повод.

Враховуючи актуальність теми дослідження, наукову новизну і практичне значення одержаних результатів, їх впровадження та повноту викладення матеріалів дисертацій в опублікованих працях, а також, позитивні рецензії, схвальні відгуки учасників засідання, було прийнято спільне рішення про рекомендацію дисертації  Н.П. Шевчук «Оцінка методів підбору при виведенні та удосконаленні української червоної молочної породи великої рогатої худоби» та дисертації О.М. Храмкової «Господарсько-біологічні особливості, адаптаційні властивості свиней ірландського походження та їх використання за різних методів розведення» до розгляду на спеціалізованій вченій раді для прилюдного висвітлення результатів наукових досліджень.

Деканат факультету ТВППТСБ вітає молодих науковців з успішним проходженням попереднього розгляду дисертаційних робіт та бажає подальших успіхів на науковій ниві.















Деканат факультету ТВППТСБ

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget