Переможці Всеукраїнського дитячо-молодіжного фестивалю-конкурсу мистецтв «Greattalent»

20 листопада у Миколаєві відбувся Всеукраїнський дитячо-молодіжний фестиваль-конкурс мистецтв «Greattalent», який проходив онлайн. На фестивалі було представлено різні жанри мистецтва: хореографія, вокал.
У даному конкурсі продемонстрували свої навички та вміння учасники народної студії естрадного вокалу та учасники народного ансамблю танцю «Золотий колос» культурно-мистецького центру «Експромт» Миколаївського національного аграрного університету.
Перемогу  здобули: у номінації «Поп» – учасник народної студії естрадного вокалу Рустам Нор (диплом І ступеня); у номінації «Фолк/народний» – учасниця народної студії естрадного вокалу Анна Веселіна (диплом І ступеня); у номінації «Contemporary» – народний ансамбль танцю «Золотий колос» (диплом І ступеня); у номінації «Сучасна хореографія» – учасники народного ансамблю танцю «Золотий колос» Дмитро Нефьодов та Крістіна Артемова (диплом І ступеня); у номінації «Дебют» – учасниця народної студії естрадного вокалу Алла Брич (диплом ІІ ступеня); у номінації «Поп» – учасник народної студії естрадного вокалу Максим Шульгін (диплом ІІІ ступеня).
Вітаємо дипломантів фестивалю-конкурсу та бажаємо подальших творчих успіхів!













факультет культури і виховання,Золотий Колос

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget