Онлайн-зустріч учасників грантового Проєкту SES

16.11.2020 р. кафедрою фінансів, банківської справи та страхування МНАУ проведена перша онлайн-зустріч учасників Проєкту SES, метою якої стало обговорення основних цілей даного проєкту та визначення робочих кроків: попереднього окреслення робочого процесу, графіку роботи та плану подальших дій.
Служба Старших Експертів (SES) – це фонд німецької економіки з міжнародного співробітництва та однойменний Проєкт, що направляє науковців, вчених та спеціалістів різноманітних професій в інші країни на громадських засадах. Засновниками фонду є Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), Федеральне міністерство освіти і наукових досліджень Німеччини (BMBF).
Миколаївський національний аграрний університет став учасником грантового Проєкту SES – Служба Старших Експертів із метою підтримки впровадження політики Міністерства освіти і науки України у сфері посилення міжнародної співпраці. 
У межах Проєкту кафедрою фінансів, банківської справи та страхування було подано заявку, щодо якої схвалено рішення про залучення експерта зі страхування, містера Клауса Й.Вагнера – страхового юриста та юрисконсульта, досвід роботи якого перевищує 26 років у сфері страхування життя, майна та відповідальності. Експерт є коучем та медіатором багатьох європейських та міжнародних проєктів.
Залучення експерта такого рівня дасть можливість ознайомити учасників освітнього процесу з особливостями європейської практики страхування  та дозволить підвищити компетенції науково-педагогічних працівників стосовно надання освітніх послуг у страховій сфері.
Онлайн-зустріч відбулася за участі: трьох координаторів з України – К. Коробової (координатор проекту), Є.Крауса (асистент координатора проєкту), О. Назаренка (представник SES), призначеного експерта з Німеччини – містера Клауса Й. Вагнера (старший експерт), представників МНАУ –  завідувачки кафедри фінансів, банківської справи та страхування доктора економічних наук, професора Н.М. Сіренко, координуючого спеціаліста кафедри доцента Н.О. Шишпанової за лінгвістичної підтримки викладача кафедри іноземних мов Ж.В.Ігнатенко.
Дана зустріч є частиною успішної інтеграції МНАУ до європейського освітнього простору. Бажаємо учасникам проєкту плідної співпраці!




 

обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget